Eeklose kilometervreters -1000km-mechelen

Een nieuw peloton bij de Eeklose Kilometervreters.

Deel dit bericht

Een virtuele 1000km meefietsen, €20.000 schenken aan Kom op Tegen Kanker en al een heleboel ideeën voor het komende jaar… Laat het duidelijk zijn, ondanks de coronamaatregelen hebben de Eeklose Kilometervreters niet stilgezeten.

Nieuw bestuur

Sinds 1 juli 2020 is er een nieuwe wind in het bestuur. Vanaf nu zal het peloton geleid worden door Ludo Blomme als voorzitter, bijgestaan door vaste waarde Anneke De Roo als penningmeester. Peter Jacobs als secretaris, Marnix Roelands als logistiek- &materiaal verantwoordelijke en Elien Tondat als social media – & communicatieverantwoordelijke vervoegen het bestuur. Johan Ragaert & Annelies De Clercq hebben na jaren toewijding besloten om het actief besturen van de Eeklose Kilometervreters in volle vertrouwen door te geven.

Zonder Johan waren de Eeklose kilometervreters nooit ontstaan, hij is vanaf heden dan ook erevoorzitter van de Eeklose Kilometervreters.

Corona

De onduidelijkheid die elk van ons aanvoelt in deze periode is ook in deze organisatie voelbaar. Hoe dan ook Corona stopt de wereld misschien maar Kanker en de strijd tegen kanker gaat door.

Eind augustus zal de beslissing genomen en gecommuniceerd worden over het al dan niet plaatsvinden van de 24u fietsmarathon. Dit event trekt jaarlijks duizenden mensen naar de evenementenhal in Eeklo.

Ondertussen beginnen er al nieuwe ideeën te ontstaan.

Zo engageren de Eeklose Kilometervreters zich om zich aan te sluiten bij Schoenen D’hondt tijdens het plantjesweekend van Kom op Tegen Kanker. De kans is dus groot dat je op 17,18 en 19 september 2020 op verschillende locaties in Eeklo iemand van onze EKV familie ziet staan om plantjes te verkopen.

De Eeklose Kilometervreters halen het komende jaar, dankzij Annelies en haar team, een vertrouwde formule van onder het stof en steken die in een lekker en lokaal jasje. Op 14 februari zal er een ontbijt aan huis actie georganiseerd worden.

Het is nu ook tijdelijk fiscaal aantrekkelijk om de Eeklose Kilometervreters te steunen. De fiscale aftrekbaarheid is tijdelijk verhoogd tot 60% voor bedragen vanaf €40.

Voor de meest recente informatie over de acties en hoe je kan steunen kan je altijd terecht op www.eeklosekilometervreters.be.

meer

berichten

BEDANKT Bar Buur Buysse!

Op 11 september kon je bij Pop-Up “Bar Buur Buysse” genieten van een drankje en sneukelingske. Met dit warme initiatief willen de vrienden Stijn, Charlot,

» lees meer