BBB2

BEDANKT Bar Buur Buysse!

Deel dit bericht

Op 11 september kon je bij Pop-Up “Bar Buur Buysse” genieten van een drankje en sneukelingske. Met dit warme initiatief willen de vrienden Stijn, Charlot, Jeroen, Evelyn & Kathleen naast mensen samen krijgen, vooral lokale goede doelen steunen.

Naast Het Heldenhuis zijn wij als Eeklose Kilometervreters ook één van hun goede doelen.
Gelijkaardig aan vorige edities was het een warm gebeuren en nee dan hebben we het niet persé over het weer! Het was een gezellig en lang naar verlangd weerzien met familie en vrienden. Elke leeftijd kon genieten van een drankje, een sneukelingske en zelfs spelletjes.

Zo waren er twee springkastelen, een gezellig exemplaar voor de allerkleinsten en voor de iets minder kleinsten stond een avontuurlijk springavontuur te wachten. Zelfs aan de grootsten was er gedacht. Er werd op nagels geslagen alsof er heel wat op het spel stond. Met een lach, een blij weerzien na een periode van elkaar amper kunnen zien en veel verhalen was dit voor iedereen een geslaagd event.

Wij zijn dan ook bijzonder blij en vereerd dat wij van deze warme initiatiefnemers €1250 gekregen hebben t.v.v. Kom op Tegen Kanker.

BEDANKT aan de initiatiefnemers, de aanwezigen en de sponsors. 1250 x BEDANKT.

meer

berichten

BEDANKT Bar Buur Buysse!

Op 11 september kon je bij Pop-Up “Bar Buur Buysse” genieten van een drankje en sneukelingske. Met dit warme initiatief willen de vrienden Stijn, Charlot,

» lees meer