1

Onderweg met de Eeklose Kilometervreters

Deel dit bericht

Het zijn op zijn zachts gezegd uitdagende tijden voor iedereen. We willen allemaal liefst zo snel mogelijk terug naar onze vertrouwde manier van leven. Hierin wordt ons geduld af en toe op de proef gesteld. Wat wij gemerkt hebben is hoe deugddoend een uitstapje is met “de bubbel”. Daarom willen we jullie inspireren met een leuke fietsroute en verschillende wandeltochten.

Wandelen
Vele Eeklonaren zijn het afgelopen jaar gaan wandelen en kennen ondertussen elk paadje of wegel in de buurt. Of niet? “Met de Eeklose Kilometervreters hebben we drie wandelingen uitgestippeld in en rond Eeklo. De eerste wandeling is een leuke tocht waar de kinderen zelf de route kunnen ontdekken. Vervolgens hebben we ook een wandeling van 10 kilometer met een leuke wedstrijd. Hier leer je al wandelend Stad Eeklo op een andere manier kennen en maak je kans op een prijs! Voor de meer gedreven wandelaars is er ook een wandeling van 30 kilometer beschikbaar,” vertelt Ludo Blomme, voorzitter van de Eeklose Kilometervreters.

Fietsen
“Uiteraard hebben we ook aan de fietsers gedacht. (lacht) We streven ernaar dat onze activiteiten haalbaar zijn voor de bubbel. We hebben dus een fietstocht uitgestippeld van 52 kilometer. Deze is echter zo opgesteld dat je hem probleemloos in twee delen kan splitsen. Ook aan deze fietstocht is een leuke wedstrijd en prijs gekoppeld.”

Kom Op Tegen Kanker
Wij hebben vorig jaar €20.000 geschonken aan Kom op Tegen Kanker. In 2020 konden we geen 24u fietsmarathon organiseren en toch willen we ons op andere manieren inzetten om Kom op Tegen Kanker te blijven steunen. Met de aankoop van onze wandel- en fietstochten gaat alles integraal naar Kom op Tegen Kanker.

Praktisch
De wandel- en fietstochten kunnen tussen 13 mei en 31 augustus 2021 via de vernieuwde website www.eeklosekilometervreters.be aangekocht worden. Meer informatie kan je krijgen via de leden van de Eeklose Kilometervreters, via onze sociale media en info@eeklosekilometervreters.be.
Deelname aan de wedstrijden is mogelijk tot 31 augustus 2021.

meer

berichten

BEDANKT Bar Buur Buysse!

Op 11 september kon je bij Pop-Up “Bar Buur Buysse” genieten van een drankje en sneukelingske. Met dit warme initiatief willen de vrienden Stijn, Charlot,

» lees meer