Eeklose kilometervreters - Vrije Tacx

€20000 voor Kom op tegen Kanker

Deel dit bericht

Ondanks de geschrapte editie van de1000km schenken de Eeklose Kilometervreters €20.000 aan Kom op tegen Kanker.

Het Coronavirus houdt ons allen in de ban. Het nieuws dat de 1000km dit jaar niet zou doorgaan was dan ook geen al te grote verrassing voor de Eeklose Kilometervreters. De teleurstelling was des te groter. Met begrip voor de maatregelen en respect voor de genomen beslissing vonden de Eeklose Kilometervreters het toch belangrijk om hun schouders onder de virtuele 1000km te zetten.

Via social media werden supporters en sympathisanten warm gemakt om onder de hashtag #EKVIkDoeMee mee te trappen voor Kom op tegen Kanker. De doelstelling was om de geplande 6000km virtueel te rijden. De grote Eeklose Kilometervreters familie slaagde erin om 8074km te fietsen.

“Het enthousiasme en de bereidwilligheid van velen om mee te trappen voor Kom op tegen Kanker was voor ons een bevestiging. We moeten de strijd tegen deze rotziekte blijven aangaan! Daarom hebben wel als team beslist om alsnog €20.000 te schenken aan Kom op tegen Kanker. Kanker stopt niet, dus wij ook niet” zegt Ludo Blomme.

meer

berichten

BEDANKT Bar Buur Buysse!

Op 11 september kon je bij Pop-Up “Bar Buur Buysse” genieten van een drankje en sneukelingske. Met dit warme initiatief willen de vrienden Stijn, Charlot,

» lees meer